onsdag 27 december 2017

Lugna dagar

Träningsblocken med mängd respektive Vo2max är till ända. Nu är det vila, slalom och familjemys som står på agendan. Tänkte mig ett par cykelfria dagar följt av ett spontant träningsblock innan det blir mer strukturerad träning inför ban-SM om en månad.

Sammandrag i Today´s Plan då det först var fokus på distanspass och sedan maximalt syreupptag i form av 40/20 sek-intervaller. Sett till träningsvolym och T-Score (motsvarande TSS) var förra veckan min tuffaste vecka på flera månader. Passar på att köra lite hårdare när det är julledigt för att sedan minska belastningen när skolan tar vid. 


Känner mig nöjd med de senaste veckornas träning. Efter att ha varit lite omotiverad och mätt på hojande efter Paracycling International i Manchester har jag hittat tillbaka till cykelsuget igen. Det gjorde onekligen gott att ta´t piano med hojande en vecka då för att få längta efter mjölksyra, lycraklädsel och hårda tröskelpass med Dala Sports Academy. Viktigt att då och då våga lätta upp för att skapa sig en fysisk och mental buffert inför hårdare träningsperioder! 

Soluppgång i Romme Alpin i morse

Samlad med hela syskonskaran i pisten


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar