fredag 6 oktober 2017

Härliga dagar

Den här veckan är inte som alla andra veckor, för den här veckan är det barnpassning av syskon som gäller. Då hösten visat sig från sin bästa sida igår och idag har det blivit två racerrundor medan kidsen varit i skolan, perfekt energikick för att sedermera ta hand om ”livspusslet” hemmavid.

En av de bästa sakerna med att bo här uppe i Dalarna igen efter några år i Uppsala är att ha nära till familjen. Det är så okomplicerat att ses över en middag eller kika på IK Brage när de lirar boll på Domnarsvallen. Dessutom är det skoj att få mer tid att umgås med småsyskonen Carl och Tindra. 

Lugnt tempo, fika och trevligt sällskap på dagens runda

När de är i skolan passar jag på att plöja av plugg, jobb och träning så att allt sånt är avbockat tills de ska hämtas. Jobbmässigt är det ganska lugnt med skrivande av träningsprogram och sånt i och med att det är off season för många cyklister, men det händer andra spännande grejer inför framtiden med coachingverksamheten. Ibland måste man våga hoppa på något nytt för att fortsätta utvecklas! Mer än så kan jag inte säga i dagsläget, utan ni får hålla utkik här och på sociala medier så kommer allt offentliggöras framöver.

 

Det var allt för idag. Nu ska det hämtas från ridning innan det är dags för alla svenskars fredagsmys, tacos. Eftersom det är fredag och off season känns det inte orimligt att det blir en kall också=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar