lördag 1 februari 2014

Elitsällskap

Precis som igår stod distans på schemat. I och med att detta är min lätta träningsvecka blir det endast tre timmar distans. Sällskapet bestod av de duktiga elitåkarna Patrik Morén och Marcus Linder.

Bra rulle bakom Södertäljeåkarna Morén och Linder! 


Benen var i klartext skitdåliga, sämre än igår. Torsdagens gymmande av benen har satt sina spår. Särskilt baksidorna var riktigt griniga efter de raka marklyften. Tufft att ha skitben när man hojar med snabbcyklister.  Nu är den lätta veckan till ända, imorgon är det nämligen vilodag. Det landade på 10,5h, vilket är skönt efter att ha dragit 30h-veckor nere på GC. Nästa vecka blir det ett par timmar till, både fler tröskelintervaller och längre distanspass bjuds på medelveckan. 

Är lagom pepp på att dra in snö och vägsalt i lägenheten så är en god idé med rengöring. Gör man det direkt efter passet räcker det med en hink varmvatten för att få fulcrossen i okej skick.

Entrecoté och klyftpotatis, precis lika gott som igår!

Jag älskar såna här helgdagar. Först få sin beskärda del av träning, frisk luft och endorfiner ute på vägarna och sedan chilla inne i värmen framför bra PL-fotboll. Snart är det dags för mitt kära United mot benknäckargänget Stoke, tror på uddamålsseger och förhoppningsvis en fin match av nye Mata. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar