Att
vara motiverad är A och O, oavsett vad man ska göra. Hur ska man hitta
motivationen till kylig vinterdistans när man vant sig vid härliga långpass i
kort-kort på Gran Canaria? Jo, man ser till att marinera entrecoté innan avfärd
som man sedan avnjuter vid hemkomst. Tanken på en saftig köttbit med klyftisar gjorde
att jag höll modet uppe på dagens 3h-pass, varav 2,5h var ute och sista
halvtimmen inne på trainern med lite styrkeintervaller.
Lite fixande innan dagens distans. Egengjord marinad på rapsolja, soja och honung - enkelt och supergott!
Medan jag gnetar på ute på vägarna får köttet suga åt sig marinaden
Åkte på nya dubbisar idag
Bara att klä på sig är ett projekt när det vankas vintercykling. Massa lager med kläder, nästan som att man vore klädd för en Antarktis-expedition. På Gran Canaria räckte det med cykelbyxor, kortärmad tröja och på sin höjd vindväst... Längtar till Mallis-lägret i mars!
Den "glamourösa" vardagen som cyklist så här års. Upplandsslätterna bjöd på ett par minusgrader och lätt snöfall. Inte läge att slipa på cykelbrännan idag...
Medan jag duschade och stretchade fick dessa godsaker gå i ugnen.
Dags att vara gourmand. 300 gram entrecoté, klyftpotatis, morötter, sallad och bönor. Det gör enormt mycket för motivationen att under deff äta riktigt lyxig mat ibland.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar