lördag 16 november 2013

Härlig höstdistans

Att i mitten av november, årets i särklass tråkigaste månad, bjudas på solsken och över 10 grader är riktigt härligt. Inga konstigheter att köra racer och gött att inte behöva tio lager kläder på sigJ.

Idag fick jag gott om sällskap på rundan. Först mötte jag upp Hasse Carlsson och Anders Östberg. Hasse är ju en rolig prick alltså, det var mycket skitsnack därifrån idag. Det var saker i stil med att han gick upp fem i morse för att dra av ett gäng fyror och att han ikväll skulle iväg och dunka 180 kg i böj. Man kan inte annat än skratta när han är igång med sitt snackJ.

Raka och fina led förbi kanotstadion. I vanlig ordning höll sig Hasse långt bak (längst bak till vänster). Var det möjligen så att taktiken var att spara på krutet till mördarbacken i Mora By?


Vi tre körde en liten sväng om Gustafs och sedan drog vi till Torsång för att möta upp fyra andra cyklister, bland annat Tomas Carlsson, mannen som aldrig bangar en förning på TCT. En riktig slitvarg som har allt annat än ”Northug-taktik” på loppen. Det blev att köra Säter tur och retur för att sedan avrunda passet på Långsjövarvet. Ett mycket snällt pass, både vad gäller distans (82 km) och watt (snitt på 164W). 

Passet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar