tisdag 4 mars 2014

Tidigare vilodag

Vindarna har tyvärr ställt till det för oss här nere. Igår kunde vi endast dra ett kortpass framåt kvällen och idag är det lika vindigt. Att hoja nu skulle innebära att man typ skulle blåsa ned i diket i kantvinden och i motvinden skulle man inte mäkta med mer än 10 knyck. Känns inte alltför meningsfullt att hoja så stuvar om i lägeruppläget och plockar ut en vilodag idag.

Frukostbuffén bjuder på mycket gott, framförallt pannkakorna. Att trycka 8-10 pannkakor + massa bacon och annat smaskigt är inga konstigheter. En skön grej med läger är att man kan frossa mat med riktigt gott samvete, känns egentligen som att allt man trycker i sig är bra för att komma upp i sitt enorma energibehov. 


Istället för att träna idag blir det att finrulla förbi ett par cykelaffärer för att klämma och drägla på fina prylar samt ta sig en schysst fika på stan. Blir en behaglig dag helt enkeltJ!

2 kommentarer:

  1. Haha, låter som inte helt fel dag ändå. Längtar så efter "min" Mallis :)

    SvaraRadera
  2. Kommer bli en skön och trevlig dag, är riktigt fina cykelaffärer här nere, klart bättre än hemma, och så en stor kaffe på lämpligt fik som pricken över i:et så är dagen gjord=)! När drar du hit? Älskar Mallis, gillar det mer än GC=)!

    SvaraRadera