måndag 17 mars 2014

Kul vecka

Skulle kanske kunna deppa över att ha bytt ut hojande i barbent på Mallis mot snö här hemma i Uppis och att vara tillbaka i skolbänken igen. Men nejdå, jag känner mig inte ett dugg deppig över att behöva spendera dagarna med att referera rättsfall (vilket i sig är sömnpiller de luxe). Det är nämligen så att det händer massa annat skoj den här veckan som håller humöret uppeJ!

Först och främst ska det bli kul att leda spinning igen efter Mallorca-lägret. Imorgon kväll klockan 18.30 smäller det, då är det 55 minuter spinning på Campus1477 som gäller. Kom gärna förbi och tag chansen att få det att bränna skönt i påkarna på intervallernaJ!

Sedan är det dags att dra upp till Dalarna, inte bara för att slipa på dalmåletJ. Ska bli skönt att åka upp ett gäng dagar för att umgås med familjen, åka slalom och dunka velodrom på kvällarna. Hoppas och tror att det blir klockrent efter mängden på Mallis att övergå till mer fart och högintensivt på ”trärondellen”. I takt med att tävlingssäsongen börjar närma sig blir det alltmer fokus på tävlingslik träning och fler inslag med mjölksyra. Intensivpassen på velodromen är helt klart ett roligare sätt att genomföra spyjobbiga pass än att nöta fyror på egen hand.

Längtar efter att dunka syra i velodromen! 


Ännu bättre än spinningen och velodromen är att jag har ett par möten till veckan inbokade. Berättar i dagsläget inte mer än att det är en del spännande grejer på g, återkommer med vad framöverJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar