söndag 22 januari 2017

Tävla utomlands

Sitter nu på bussen till Falun efter helg med familjen. Umgänge, slalom och god mat - välgörande för att återhämta sig efter en ganska utmanande träningsvecka. Hoppas på riktigt sprättiga ben idag då planen är "fyror" för att ge Vo2max sitt inför kommande velodromtävlingar. Det är inte vilka tävlingar som helst, utan har två race utomlands som ska bli riktigt roliga.

Foto: Niclas Brus

Först ut av tävlingar är i alla fall på hemmaplan. Nytt omnium (scratch, tempo race, eliminering och poänglopp) till helgen i Falun. Ser främst denna tävling som ett kvalitativt träningspass inför Nordiska Mästerskapen i Odense, som går om två veckor.

Odense ja, det blir grejer det. Har haft som processmål att tävla utomlands på bana och snart blir det alltså verklighet. Fullstor bana och supersnabba danskar - det blir en häftig upplevelse! Planerar att köra uthållughetsgrenarna och även testa de snabba muskelfibrerna på 1 km och keirin.

Efter NM blir det några veckors träning på hemmaplan innan kosan styrs utomlands igen. Vad det är för tävling låter jag dock vars osagt i dagsläget. Lovar att berätta mer när det är grönt ljus från alla berörda parter. Stay tuned!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar